Ny side for kommunikasjon fremover

Styret har valgt å ta i bruk ny løsningen for kommunikasjon fremover.Tjenesten heter Vibbo og laget av OBOS. Den er brukervennlig og enkel for alle sammen. Vi vil fremover benytte denne siden for viktig informasjon i tillegg til facebookgruppen (Sandakerveien borettslag) og oppslag ved inngangsparti. Denne hjemmesiden www.sandakerveien.no vil vi gradvis gå bort i fra.
Vibbo er en superfin tjeneste som også gjør det mulig for oss og varsle beboere på SMS og epost så lenge dere har tillatt dette. Vi vil som sagt kun benytte varsling hvis det er veldig viktig info. Oppfordrer alle til å tillate dette ved å gå på “min profil” inne på Vibbo.
For å logge inn på Vibbo gjør dere følgende:

  1. Gå til www.vibbo.no
  2. Skriv inn mobilnr
  3. Dere får tilsendt en kode på sms, tast inn denne og klikk logg inn

Håper dere liker siden og ser nytten av den:) Vi setter stor pris på tilbakemeldinger. Hvis dere savner noe info så send oss gjerne en mail på styret@sandakerveien.no

This entry was posted in Informasjon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.