VIKTIG INFO FRA STYRET

Som informert om tidligere skal nå eksisterende avløpsrør i kjeller fornyes. Styret har nå nylig fått bekreftet oppstartdato. Prosjektet starter opp mandag 18 november og vil pågå i ca 4 uker fra mandag til torsdag.

De to første ukene vil halve blokken – Sandakerveien 73, 74 , 75 + vaskeriet være uten vann og avløp. Dette vil bli stengt på dagtid. Styret har fått informert at perioden og ca tidspunkt det vil gjelde er:

Uke 47 – Mandag 18.11 til torsdag 21.11

Uke 48 – Mandag  25.11 til torsdag 28.11

Vann og avløp blir stengt og må IKKE brukes i følgende tidsrom:

Fra kl 0915 og vil avsluttes kl 18.00

Vann og avløp kan brukes før og etter avsluttet arbeid som normalt. I perioden det er stengt kan det benyttes toalett og vask som blir satt opp utenfor blokken.

Sandakerveien 77-81 kan benytte vann og avløp som normalt, da de kun stenger vannet for Sandakerveien 73-75 i perioden nevnt ovenfor.

Deretter de 2 siste ukene er det Sandakerveien 77,79,81 + vaskeriet som vil være uten vann/avløp på dagtid. Perioden og ca tidspunkt det gjelder er følgende:

Uke 49 – Mandag 02.12 til torsdag 05.12

Uke 50 – Mandag 09.12  til torsdag 12.12

Vann og avløp blir stengt og må IKKE brukes i følgende tidsrom:

Fra kl 09.15 og vil avsluttes kl 18.00

Vann og avløp kan brukes før og etter avsluttet arbeid som normalt. I perioden det er stengt kan det benyttes toalett og vask som blir satt opp utenfor blokken.

Sandakerveien 73-75 kan benytte vann og avløp som normalt, da de kun stenger vannet for Sandakerveien 77-81

MERK – Klokkeslett er ca tid . Entreprenør vil henge opp varslingbrev med nøyaktig tidspunkt i oppgangene i løpet av neste uke. Samt at styret vil publisere dette på www.sandakerveien.no og facebook «sandakerveien borrettslag».

Dette er et svært viktig prosjekt for borettslaget, og helt nødvendig vedlikehold da rørene er i dårlig stand. Det blir satt opp toalett/ vask på utsiden av blokken som kan benyttes dagtid. Alle sammen vil fint kunne ta seg en dusj og benytte vann/avløp som normalt både på morningen og kvelden som normalt og i helger 🙂

Men husk: IKKE bruk vann/avløp i perioden din oppgang er berørt. Alt utslipp av vann, f.eks. fra vaskemaskin, dusj, toalett og servanter kan resultere i oversvømmelse da utløpet er tettet under arbeidet.Bruk av vann og avløp i denne perioden vil også kunne ødelegge rør installasjon. Dette kan forårsake forlenget periode med stengt anlegg (vann og avløp) i tiden som kommer. Det vil også føre til merarbeid og økte kostnader for arbeidene.

Mvh,

Styret

This entry was posted in Informasjon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.