Høstdugnad og info fra styret

Høsten nærmer seg og det har vært ønske om å gjennomføre en høstdugnad i borettslaget. Datoen er satt til torsdag 19 september kl 1800.

Dette blir en noe kortere dugnad og vi regner med at vi holder på i ca 2 timer. Dugnaden vil foregå både ute og inne.

I forbindelse med bunnledningsprosjektet som skal foregå i kjeller skal vi rydde plass. Styret har tatt en runde og det ligger mye løse gjenstander utenfor bodene. Vi minner om at dette ikke er lov og at fellesareal ikke skal brukes som lagerplass.

Det vil også være andre oppgaver som vask av vegger i oppganger, beskjæring av busker o.l. Har du noen gode forslag til hva som bør gjøres send en mail til styret@sandakerveien.no

Som vanlig vil vi avslutte med grilling og noe god drikke til maten! 🙂

Husk å ta på dere varme klær så håper vi at så mange som mulig har anledning til å stille.

Ellers oppfordrer styret  alle beboere om å sette seg inn i den nye avtalen for tv og internett i borettslaget, ring Get for mer info på tlf. 21 90 60 50 (ev. 21 54 54 54). I den nye avtalen får alle beboere internett inkludert gjennom fellesutgiftene. De beboerne som ønsker å kjøpe tv-signaler må selv ta kontakt med Get. Dersom du ikke ønsker å kjøpe tv-signaler må du selv forsikre deg om at det ikke er registrert noe abonnement på din leilighet og selv returnere tv-dekoderen din.

Vi ser frem til en hyggelig høstdugnad

Styret

This entry was posted in Informasjon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.