Papircontainer

Papirsøppelbrønnen er nå nesten helt full. Mest sannsynlig ble den ikke tømt av REN forrige uke. For å unngå dette oppfordrer styret andelshaverne om å rive papp og papir i mindre biter før det kastes. Dersom store kartonger kastes som de er i containeren fylles den opp unødvendig raskt samt at vi risikerer å få propper i toppen. Dersom papircontaineren blir full bør papiret kastes i restavfallet inntil videre og ikke legges utenfor søppelbrønnen. Så mye som det blåser nå vil det bare ende opp med å bli blåst omkring, og det er ikke særlig koselig.

This entry was posted in Informasjon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.