Viktig vedrørende radiatorene

Det er en gjenganger at ventilene på radiatorene begynner å lekke. Dersom dette er tilfelle må pakningen byttes. Dette bør helst gjøres om sommeren når varmeanlegget uansett er nedstengt. Bytting av pakninger på vinteren er uheldig siden vi da må stenge ned hele varmtvannssystemet. Alle beboere bes derfor om å sjekke at alle ventiler på radiatorene fungerer. Gi beskjed dersom noe er lekk så vil styret skaffe rørlegger for å fikse dette.

This entry was posted in Informasjon. Bookmark the permalink.

One Response to Viktig vedrørende radiatorene

 1. Camilla Moe says:

  Hei!
  Mitt navn er Camilla Moe og jeg bor i Sandakerveien 75 3.etg andre inngang. Det har vært lekk fra radiatoren. I og med at det bare kom som små drypp oppdaget jeg ikke dette på en stund og innen den tid var kjøkken parketten blitt delvis gjennomtrukket og ødelagt. Jeg ringte Arild Lohrbauer som kom å ordnet radiatoren. Det viste seg å være en løs mutter trur jeg. Det har ikke vært lekk siden.
  Arild så også på gulvet samtidig og konkluderte med at det ikke var større skade enn at parketen må byttes. I den forbindelse lurte jeg på om det er noe som går under borettslagets forsikring? Jeg har fått en prisantydning på ca 4000,- så det er vel uansett under egenandel men tenkte jeg måtte spørre og uansett gi beskjed.
  Mvh
  Camilla Moe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *